Sabtu, 6 Januari 2018

Pakej Pulau Perhentian 2018 - 3 Hari 2 Malam Pulau Perhentian


Belum pernah bercuti ke Pulau Perhentian seumur hidup?  Teringin nak bercuti ke Pulau Perhentian tapi tak tahu kat mana nak cari pakej percutian Pulau Perhentian yang terbaik dan pakej murah untuk ke Pulau Perhentian?  Kami, Perhentian Kecil Services boleh membantu anda, jangan risau!  Sekarang semua orang boleh ke Pulau Perhentian.

Di Perhentian Kecil Services kami menawarkan pelbagai pakej-pakej Pulau Perhentian bagi tahun 2017 - 2018 termasuk pakej Pulau Perhentian 3 hari 2 malam, pakej Pulau Perhentian 4 hari 3 malam atau lebih dari 5 hari bergantung kepada bajet & kehendak anda.  

pakej pulau perhentian kecil 2018 , paekj murah perhentian 2018 , snorkeling pulau perhentian 2018
Hubungi representative kami dan dapatkan pakej pulau perhentian 2018 anda! 

"Anda mencari pakej percutian  di pulau perhentian untuk 2018 ini untuk company trip/syarikat anda? Berkumpulan / keluarga atau berdua anda boleh menghubungi representative kami"


Fleksibel kan? Siapa kata bercuti kena ikut saja pakej yang disediakan?  Kami akan cuba memudahkan urusan percutian anda!


Pakej Pulau Perhentian 2018  ini terbahagi kepada 2 jenis iaitu :
1. Pakej snorkeling
2. Pakej tanpa snorkeling atau pakej free & easy, tanpa apa-apa aktiviti


Dan setiap pakej di atas ini terbahagi kepada 2 jenis lagi iaitu: 

Pakej snorkeling Pulau Perhentian  2018 ia terbahagi kepada :
1. Pakej bajet snorkeling
2. Pakej fullboard snorkeling.

Pakej Free and Easy Pulau Perhentian   2018  atau pakej tanpa apa-apa aktiviti pula terbahagi kepada :
1. Pakej bajet free & easy
2. Pakej fullboard free & easy 

Air Crystal Clear di Pulau Perhentian Pada Bulan april 2018 - August 2018 


Apa perbezaan untuk setiap pakej Pulau Perhentian ini?

Setiap pakej percutian ke Pulau Perhentian 2018 ini dibuat untuk memudahkan anda memilih pakej yang sesuai dengan cita rasa dan bajet anda.  Dengan pilihan yang diberi jadi semua orang boleh bercuti ke Pulau Perhentian mengikut gaya yang tersendiri.

Perbezaan bagi setiap pakej adalah item-item yang termasuk didalam setiap pakej.  Untuk pakej snorkeling, ia termasuk 1x snorkeling selama 1 hari bermula jam 10.30pagi sehingga jam 5petang. Dan kita akan berhenti di kampung nelayan waktu makan tengahari dan kita sambung snorkeling. 

Perbezaan bagi pakej bajet dengan pakej fullboard adalah dari segi aturan makanan.  Pakej bajet tidak termasuk apa-apa aturan makanan atau hanya termasuk sarapan pagi. Manakala pakej fullboard termasuk sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan makan malam BBQ untuk malam terakhir. 

Senangkan?  Semua kami aturkan untuk anda.  Anda hanya perlu memilih mana-mana pakej yang berkenan dihati kemudian boleh terus hubungi kami untuk tempahan pakej percutian ke Pulau Perhentian 2016 yang diimpikan.Semestinya setiap pakej mempunyai harga yang berbeza kerana perbezaan seperti yang telah dihuraikan diatas.  Perbezaan harga juga dipengaruhi oleh tarikh.  Ini kerana sesetengah tarikh merupakan tarikh peak atau super peak season.  Anda boleh rujuk pakej-pakej kami atau boleh menghubungi wakil kami untuk maklumat yang lebih lanjut melalui Whatsapp.Pakej Murah Pulau perhentian 2018 , Pakej Pulau Perhentian Kecil 2018
Pakej Pulau Perhentian Fullboard Serendah rm430 seorang!


Sekiranya anda mencari pakej untuk keluarga anda , kami rekomen anda dapatkan pakej di kampung nelayan pulau perhentian kecil 2018Jom ke Pulau Perhentian! Dapatkan promosi pakej pulau perhentian 2018. Tempah Sekarang Untuk Elak Ketiadaan Bilik!

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular