Selasa, 7 Februari 2017

Pakej Pulau Perhentian 2017 - Pulau Perhentian Kecil 2017

Dapatkan Pakej Pulau Perhentian 2017 - Pulau Perhentian Kecil bagi sesi 2017 sebelum terlambat!  Kekosongan adalah terhad!  Jangan lepaskan peluang untuk bercuti di Pulau Perhentian untuk tahun 2017 ini!

Sudah letih, stress bekerja atau belajar!  Jom lepaskan stress dan recharge diri anda semula dengan bercuti di Pulau Perhentian Kecil 2017 ini!  

Nak bercuti tapi tak tahu nak kemana?  Boleh bercuti 3 hari sahaja?  Jom luangkan masa untuk bercuti selama 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian Kecil!  Cukup walaupun 3 hari 2 malam disini,  dikelilingi keindahan alam semulajadi,  sentiasa dengar deruan ombak,  burung berkicau,  muzik beach club di Long Beach Pulau Perhentian Kecil,  Fireshow setiap malam!  macam-macam boleh buat di Pulau Perhentian Kecil ini!  


Jom sertai Pakej Pulau Perhentian 2017!  Bercuti di Pulau Perhentian Kecil bagi sesi 2017.  Cepat-cepat tengok kalendar,  pilih tarikh terbaik untuk luangkan masa bercuti 3 hari 2 malam di Pulau Perhentian 2017 ini!  

Kekosongan adalah sangat terhad sebab ramai sudah membuat tempahan awal-awal lagi.  Dah pilih tarikh,  dah check dengan wakil kami Dyana atau EnShahdi,  jangan lupa pula hantar permohonan cuti pada bos ye!  Melepas nanti!
Jom dapatkan Pakej Pulau Perhentian 2017 bersama kami Perhentian Kecil Services.  Cepat-cepat whatsapp wakil kami: Dyana +6019 977 8222 atau EnShahdi +6016 900 1228 sekarang untuk maklumat lebih lanjut dan tepat tentang pakej. 
Pakej terbaik Pulau Perhentian Kecil 2017 yang menjadi pilihan ramai guest kami selama ini adalah seperti berikut:  

Pakej Pulau Perhentian 2018,  Pulau Perhentian 2018,  Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil 2017,  Pakej Bajet Pulau Perhentian Kecil 2017,  Pakej Murah Perhentian 2018,  Perhentian Kecil Services, Pakej Sharila Resort Pulau Perhentian 2017

Pakej Murah 3 hari 2 malam Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil ini sangat sesuai bagi mereka yang ingin pakej bajet Pulau Perhentian Kecil tetapi mahukan keselesaan dari segi penginapan untuk percutian 3 hari 2 malam Pulau Perhentian Kecil.  Sharila Island Resort Pulau Perhentian Kecil ini menyediakan chalet yang sangatlah selesa dan suasana persekitaran yang mendamaikan.
Selalunya pakej murah Pulau Perhentian ni mesti penginapan chalet kipas,  elektrik separuh hari,  tandas diluar bilik,  chalet bajet sangat semua pun ala kadar.  Iye ke?

Nak pakej murah Pulau Perhentian 2017, tapi tak nak seperti disebut diatas?  Boleh!  Sekali sekala bercuti mestilah nak chalet aircond,  nak bekalan elektrik 24 jam sehari,  nak yang selesa dan betul-betul ada feel holiday.  Biar berpatutanlah kan!  Memang pakej ini adalah pilihan terbaik untuk anda!  
Alamak makan tak cukup untuk 3 hari 2 malam pula!  Nak yang siap makan untuk 3 hari 2 malam complete pagi petang siang malam makan semua all-in?  Ada!  Tengok bawah ini!  Pakej Fullboard 3 hari 2 malam Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil yang sangat berbaloi ini sangat sesuai bagi mereka yang inginkan pakej complete semua.  Jadi tak perlulah nak fikir berapa bajet duit nak bawa untuk makan pagi petang siang malam.  
Makan di Pulau Perhentian memang agak mahal.  Memang harga makan di pulau agak tinggi berbanding harga di mainland sebab kos untuk bawa masuk bahan-bahan pun agak tinggi.  Nak bercuti,  nak selesa,  nak makan sedap boleh pilih Pakej Fullboard 3 hari 2 malam Pulau Perhentian ini.  Memang berbaloi!  Tak payah pening fikir cukup ke tak cukup bajet makan!  ATM machine dahlah tak ada di Pulau Perhentian ni!  Jangan buat pasal!  


Pakej 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2017,  Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil 2018,  Pakej Bajet Pulau Perhentian Kecil 2018,  Pakej Murah Perhentian 2017,  Pakej Perhentian Kecil,  Perhentian Kecil Services, Pakej Sharila Resort Pulau Perhentian 2017
  
Harga bagi Pakej Murah 3 hari 2 malam Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2017 & harga bagi Pakej Fullboard 3 hari 2 malam Sharila Resort Pulau Perhentian Kecil 2017 diatas adalah sah untuk tarikh-tarikh berikut:  16 - 18 April  |  1 - 25 May  |  11 - 24 June  |  16 - 17 September  |  21 - 22 September 2017



Whatsapp Dyana & EnShahdi sekarang!  Kekosongan adalah terhad!  Lambat-lambat nanti tak dapat sertai Pakej Pulau Perhentian 2017,  kena bersabar tunggu Pakej Pulau Perhentian 2018 pula!  
Berminat untuk Pakej Pulau Perhentian 2017 yang lain?  Nak pakej Pulau Perhentian berkumpulan?  Nak pakej Pulau Perhentian untuk student atau pakej pelajar Pulau Perhentian?   Jom klik disini: Pakej Pulau Perhentian 2017


Alamak!  Nak bercuti masa peak season atau public holiday,  macam mahal je!  Tak kene dengan bajet tapi nak bercuti ke Pulau Perhentian 2017?  Jangan risau, kita ada pakej bajet Pulau Perhentian yang bersesuaian.  Jom klik disini:  Pakej Murah Pulau Perhentian 2017


hubungi wakil kami:

Dyana Azman +6019 977 8222
EnShahdi +6016 900 1228

atau klik sini:





-------------------------------------HARAP MAKLUM-------------------------------------

Kami, PERHENTIAN KECIL SERVICES tidak mempunyai wakil / representative selain Dyana Azman +6019 977 8222 dan EnShahdi +6016 900 1228.

Jangan tertipu dengan mereka yang claim wakil PERHENTIAN KECIL SERVICES.  Terdapat ramai penipu yang menggunakan nama Dyana/Shahdi/Perhentian Kecil Services.  Sila berhati-hati. 

Semua tempahan hanyalah melalui Dyana Azman & EnShahdi di nombor yang tertera sahaja & pembayaran hanya melalui akaun syarikat PERHENTIAN KECIL SERVICES.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular