Rabu, 27 April 2016

Pakej Pulau Perhentian 2016

Promosi Pakej Pulau Perhentian untuk tahun 2016 - 2017.

Belum pernah bercuti ke Pulau Perhentian seumur hidup?  Teringin nak bercuti ke Pulau Perhentian tapi tak tahu kat mana nak cari pakej percutian Pulau Perhentian yang terbaik dan pakej murah untuk ke Pulau Perhentian?  Kami, Perhentian Kecil Services boleh membantu anda, jangan risau!  Sekarang semua orang boleh ke Pulau Perhentian.

Di Perhentian Kecil Services kami menawarkan pelbagai pakej-pakej Pulau Perhentian bagi tahun 2016 - 2017 termasuk pakej Pulau Perhentian 3 hari 2 malam, pakej Pulau Perhentian 4 hari 3 malam atau lebih dari 5 hari bergantung kepada bajet & kehendak anda.  

Fleksibel kan? Siapa kata bercuti kena ikut saja pakej yang disediakan?  Kami akan cuba memudahkan urusan percutian anda!


Pakej Pulau Perhentian ini terbahagi kepada 2 jenis iaitu :
1. Pakej snorkeling
2. Pakej tanpa snorkeling atau pakej free & easy, tanpa apa-apa aktiviti


Dan setiap pakej di atas ini terbahagi kepada 2 jenis lagi iaitu: 

Pakej snorkeling Pulau Perhentian ia terbahagi kepada :
1. Pakej bajet snorkeling
2. Pakej fullboard snorkeling.

Pakej Free and Easy Pulau Perhentian atau pakej tanpa apa-apa aktiviti pula terbahagi kepada :
1. Pakej bajet free & easy
2. Pakej fullboard free & easy 


Apa perbezaan untuk setiap pakej Pulau Perhentian ini?

Setiap pakej percutian ke Pulau Perhentian 2016 ini dibuat untuk memudahkan anda memilih pakej yang sesuai dengan cita rasa dan bajet anda.  Dengan pilihan yang diberi jadi semua orang boleh bercuti ke Pulau Perhentian mengikut gaya yang tersendiri.

Perbezaan bagi setiap pakej adalah item-item yang termasuk didalam setiap pakej.  Untuk pakej snorkeling, ia termasuk 1x snorkeling selama 1 hari bermula jam 10.30pagi sehingga jam 5petang.  

Perbezaan bagi pakej bajet dengan pakej fullboard adalah dari segi aturan makanan.  Pakej bajet tidak termasuk apa-apa aturan makanan atau hanya termasuk sarapan pagi. Manakala pakej fullboard termasuk sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan makan malam BBQ untuk malam terakhir. 

Senangkan?  Semua kami aturkan untuk anda.  Anda hanya perlu memilih mana-mana pakej yang berkenan dihati kemudian boleh terus hubungi kami untuk tempahan pakej percutian ke Pulau Perhentian 2016 yang diimpikan.


Berapa harga untuk setiap pakej?

Semestinya setiap pakej mempunyai harga yang berbeza kerana perbezaan seperti yang telah dihuraikan diatas.  Perbezaan harga juga dipengaruhi oleh tarikh.  Ini kerana sesetengah tarikh merupakan tarikh peak atau super peak season.  Anda boleh rujuk pakej-pakej kami atau boleh menghubungi wakil kami untuk maklumat yang lebih lanjut melalui Whatsapp.


Pakej Promosi Murah Percutian Pulau Perhentian Kecil 2016 3 hari 2 malam fullboard siap makan, Pulau Perhentian, Terengganu, Malaysia.

Pakej Promosi Murah 3 hari 2 malam Pulau Perhentian Kecil 2016 untuk 2 orang sebilik dan 3 orang sebilik, Pulau Perhentian Kecil, Pulau Perhentian, Terengganu, Malaysia.
Promosi Pulau Perhentian 2016 diskaun RM 30 seorang untuk booking sebelum 31 Mei 2016.  Whatsapp wakil kami untuk pertanyaan lebih lanjut tentang pakej percutian ke Pulau Perhentian 2016-2017.Cara menghubungi wakil Perhentian Kecil Services:

Sila whatsapp: 

NAMA anda
TARIKH bercuti
dan BERAPA ORANG ke: 

-------------------------------------HARAP MAKLUM-------------------------------------

Kami, PERHENTIAN KECIL SERVICES tidak mempunyai wakil / representative selain Dyana Azman +6019 977 8222 dan EnShahdi +6016 900 1228.

Jangan tertipu dengan mereka yang claim wakil PERHENTIAN KECIL SERVICES.  Terdapat ramai penipu yang menggunakan nama Dyana/Shahdi/Perhentian Kecil Services.  Sila berhati-hati. 

Semua tempahan hanyalah melalui Dyana Azman & EnShahdi di nombor yang tertera sahaja & pembayaran hanya melalui akaun syarikat PERHENTIAN KECIL SERVICES.

atau boleh email kami ke hi@perhentiankecilservices.com

ikut kami di Facebook, Instagram, Twitter.

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular