Sabtu, 21 Mac 2015

Pakej Berkumpulan Pulau Perhentian 2015 Murah - Promosi Weekend

Kepada yang ingin bercuti pada hujung minggu dan bercuti secara berkumpulan. Anda boleh dapatkan pakej bajet atau murah long beach pulau perhentian kecil 2015 ini. Pake Pulau Perhentian ini untuk penginapan untuk 3 hari 2 malam di long beach pulau perhentian kecil. Apa yang best di Pulau Perhentian Kecil? Hujung minggu adalah waktu paling happening di pulau perhentian kecil.Ini disebabkan pulau perhentian kecil terkenal di kalangan muda mudi mat salleh dan tempatan. Malam minggu menjanjikan keseronokan dimana ada pertunjukkan api, live band dan party2.

                            Masa untuk bercuti! Jom beramai ramai ke pulau perhentian kecil!


                                        # Promosi Weekend cuma Serendah RM330 Seorang!

   Ini pakej berkumpulan  yang masuk bercuti di pulau perhentian kecil ada hari jumaat hingga ahad . Sekiranya anda ingin ke pulau perhentian kecil pada hari ahad hingga jumaat anda boleh lihat pakej serendah rm260 seorang .


Pakej Pulau Perhentian Kecil 2015
Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil - Promosi Weekend              Pakej Berkumpulan Pulau Perhentian 2015 Murah - Promosi Weekend Long Beach 


Untuk Pertanyaan tentang percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda boleh Sms atau Wa :   Nama, tarikh pergi dan bilangan yang pergi ke : enshahdi 016 9001228 atau dyana 019 9778222. 

awati : 


atau 
Ps: Kepada pelajar atau student kita tidak galakkan anda untuk tinggal  di ong beach pulau perhentian kecil sekiranya anda dalam keadaan bajet. Kami cadangkan anda ke Pulau Perhentian Besar. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular