Sabtu, 21 Mac 2015

Pakej Berkumpulan Pulau Perhentian 2015 Murah - Promosi Weekdays

Anda nak pergi bercuti secara berkumpulan tapi  tak mahu terlalu crowded di  Pulau Perhentian? Anda  yang mencari  pakej percutian berkumpulan untuk ke pulau perhentian kecil yang  bajet dan murah 2015 anda boleh dapatkan disini. Kami menawarkan pakej pulau perhentian untuk 3 hari 2 malam Snorkeling dan penuh dengan aktiviti menarik seperti kayak, banana boat dengan harga yang terbaik di pulau perhentian. 


                                            #Promosi Weekdays Cuma Serendah RM260 seorang! 

       Pakej terbaik untuk hilangkan stress berkerja ataupun study. Jom ke Pulau Perhentian Kecil
Promosi murah long beach pulau perhentian kecil ini sah pada hari ahad sehingga jumaat ( meaning jumaat anda kena kluar dari pulau perhentian  )  Apa yang menarik tentang pulau perhentian kecil? Anda boleh like Pulau Perhentian Kecil Facebook.   


Untuk anda yang ingin bercuti pada hujung minggu di pulau perhentian anda boleh lihat Pakej Berkumpulan Pulau Perhentian 2015 Murah - Promosi Weekend   


Pakej Pulau Perhentian Kecil 2015
Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil - Promosi Weekdays


Pakej Berkumpulan Pulau Perhentian 2015 Murah - Promosi Weekdays Long Beach Pulau Perhentian kecil 

       Untuk Pertanyaan tentang percutian di pulau perhentian besar atau pulau perhentian kecil. Anda boleh Sms atau Wa :   Nama, tarikh pergi dan bilangan yang pergi ke : enshahdi 016 9001228 atau dyana 019 9778222. 

Lawati : 


atau Ps: Kepada pelajar atau student kita tidak galakkan anda untuk tinggal  di ong beach pulau perhentian kecil sekiranya anda dalam keadaan bajet. Kami cadangkan anda ke Pulau Perhentian Besar. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular