Sabtu, 13 Disember 2014

Pakej Pulau Perhentian April 2015

Kepada anda yang jumpa blog promosi pulau perhentian 2015 ni.Tentu merancang ke pulau perhentian kecil pada bulan april 2015 ni. Tak kisahlah anda ingin bercuti berkumpulan, berdua,company trip atau keluarga. Kami nasihatkan anda terus booking selepas membaca blog ini. Untuk pengatahuan anda bulan april 2015 dan seperti setiap tahun adalah bermulanya waktu summer  di eropah so ramai pelancong eropah berpusu pusu masuk pulau perhentian kecil nak berjemur atau nak memeriahkan parti setiap malam di pulau perhentian kecil. Pada bulan april 2015 ini juga keadaan air laut di pulau perhentian adalah kategori #clearcrystalwater dan malamnya #setiapmalampunparty . 


Nasihat pertama kepada anda yang ingin ke pulau perhentian kecil 2015 pada hujung minggu. jumaat sabtu dan ahad ini adalah time yang paling ramai.kalau sesiapa yang tak sesak sesak waktu malam di long beach dan waktu snorkeling tu.Rancanglah percutian anda pada hari isnin  hingga khamis. lagi seronok..semua mat salleh jer yang ada.. lagi cool bro...ahaha.


Bulan April ramai pelancong dari eropah masuk ke pulau perhentian

Pulau Perhentian airnya yang jernih #clearcrystal 

Kepada pelancong tempatan yang ingin bercuti di pulau perhentian kecil pada April 2015 sehingga August 2015. Kami nasihatkan anda untuk merancang percutian perhentian anda ke pulau perhentian kecil dengan lebih awal. Terutama yang ingin pergi pada bulan April 2015 di pulau perhentian kecil. Tahun 2014 melihatkan ramai yang masih mencari bilik sampai lewat malam dan akhirnya tidor ditepi pantai itu pun ramai yang tak ada khemah. Kalau anda rasa nak masuk perhentian main walk in ..boleh jer.. kemungkinan besar anda kena berjalan panas2 pusing pulau perhentian kecil mencari bilik. Dan kalau tak ada bilik anda kena keluar dan bermalam di lodge area jeti besut. ( Jangganlah biar cuti anda tak enjoy! 

So tunggu apa lagi?? :) Dapatkan Pakej Pulau Perhentian April 2015  . Sms atau Whatapp representative kami dengan 

Nama anda,Tarikh pergi dan berapa bilangan yang pergi dan kalau boleh beritahu kami satu bilik berapa orang.( kalau trip family pastikan  beritahu kami berapa umur anak anda )  ke ; 

                                    ENSHAHDI 016 9001228 atau DYANA  019 9778222 


atau lawati untuk update terkini dari pulau perhentian di 





Tempah sekarang untuk elak ketiadaan bilik!



#pakejpulauperhentian2015 #pakejpulauperhentianfebruary2015 #pakejpulauperhentianmarch2015 #pakejpulauperhentianseptember2015 #pakejpulaumalaysia2015 #pakejpercutianperhentian2015 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular