Rabu, 17 Disember 2014

Pakej Murah Berkumpulan Perhentian Kecil 2015Anda mencari tempat bercuti untuk anda dan kawan2?? Apa kata kali ini ke pulau perhentian kecil!

Jom ke Pulau Perhentian Kecil 2015 ini! Nak pergi berkumpulan? Nak berparti sampai pagi??  Jom beramai2 ke pulau perhentian kecil!

Dapatkan pakej terkini untuk percutian anda  di pulau perhentian kecil 2015 ini . Anda  boleh terus call atau whatapp kami :

Nama anda,Tarikh pergi dan berapa bilangan yang pergi dan kalau boleh beritahu satu bilik berapa orang.( kalau trip family pastikan kami beritahu kami berapa umur anak anda )  ke ;


                                         ENSHAHDI 016 9001228 atau DYANA  019 9778222 


atau lawati untuk update terkini di 
Nasihat pertama kepada anda yang ingin ke pulau perhentian kecil 2015 pada hujung minggu. jumaat sabtu dan ahad ini adalah time yang paling ramai.kalau sesiapa yang tak sesak sesak waktu malam di long beach dan waktu snorkeling tu.Rancanglah percutian anda pada hari isnin  hingga khamis. lagi seronok..semua mat salleh jer yang ada.ahaha.  


Nasihat kepada anda sebagai pelancong tempatan. Sekiranya anda ingin bercuti di pulau perhentian kecil pada April 2015 sehingga August 2015. Kami nasihatkan anda untuk merancang percutian perhentian anda ke pulau perhentian kecil dengan lebih awal. Terutama yang ingin pergi pada bulan April 2015 di pulau perhentian kecil. Tahun 2014 melihatkan ramai yang masih mencari bilik sampai lewat malam dan akhirnya tidor ditepi pantai itu pun ramai yang tak ada khemah. Kalau anda rasa nak masuk perhentian main walk in ..boleh jer.. kemungkinan besar anda kena berjalan panas2 pusing pulau perhentian kecil mencari bilik. Dan kalau tak ada bilik anda kena keluar dan bermalam di lodge area jeti besut. ( Jangganlah biar cuti anda tak enjoy! 

Tempah sekarang untuk elak ketiadaan bilik!

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular