Sabtu, 14 Disember 2013

PROMOSI PAKEJ 3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN - TERENGGANU 2014

PAKEJ FULL BOARD 3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN 2014.

Anda ingin bercuti? Sedang Mencari Pulau untuk bercuti?  Mungkin ada diantara anda yang pernah bercuti di Pulau Tioman, Pulau Redang , Pulau Pangkor atau mana2 pulau selain pulau perhentian.Apa kata kali ini anda bercuti di pulau perhentian kecil. Pulau yang di nobatkan pantai tercantik dan ranking no 13 dunia oleh cnn.com . Pakej 3 Hari 2 malam Pulau Perhentian 2014 ini adalah pakej termurah dan terbaik di pulau perhentian kecil. Anda akan dapat tempat penginapan yang selesa dan snorkeling team yang terbaik di pulau perhentian.


Pakej Percutian Snorkeling Pulau Perhentian Ini sesuai untuk yang ingin pergi berpasangan,untuk 2 orang,untuk keluarga , untuk yang ingin pergi secara berkumpulan atau company trip.


Promosi Pakej Snorkeling Pulau Perhentian 2014 ini sah pada 9 februari 2014 hingga 20 Mac 2014.1 April - 15 April 2014 . 1 Hingga 11 September. 21 - 18 Oktober 2014 


LONG BEACH - PULAU PERHENTIAN KECIL - PAKEJ PERHENTIAN 2014
Long Beach  tempat yang paling popular di Pulau Perhentian Kecil. Anda boleh kesini apabila selesai makan malam .Anda boleh ke long beach dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari bilik anda. Tapi saya ingatkan anda harus pulang awal sekiranya anda mempunyai aktiviti snorkeling pada keesokan harinya. 


D LAGOON - PULAU PERHENTIAN KECIL - PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2014.
Anda boleh hiking disini dengan hanya 45 minit berjalan kaki. Anda boleh menikmati permandangan indah dai kincir angin pulau perhentian kecil. Anda juga boleh turun dan mandi di D lagoon. Disini Air lautnya betul2 Clear Water.

SNORKELING DI PULAU PERHENTIAN BERSAMA REEEF SHARK - PAKEJ SNORKELING TERBAIK DI PULAU PERHENTIAN 2014.
Untuk Snorkrling Di Pulau Perhentian. Kami Mempunyai team snorkeling guide yang berpengalaman.Anda mungkin tak akan dapat snorkeling trip seperti yang kami lakukan di pulau perhentian. Kami akan membawa anda di 5 lokasi terbaik di Pulau Perhentian. 

SESI PHOTOGRAPHY DI ROMANTIC BEACH PULAU PERHENTIAN KECIL - PAKEJ PERHENTIAN 2014.

SESI WATER CONFIDENCE TRAINING  SEBELUM SNORKELING -  PULAU PERHENTIAN KECIL 2014
Kami ada ajar anda bagaimana untuk memakai snorkel dan berenang secara basic.Itulah yang kami lakukan supaya anda betul 2 puas snorkerling bersama kami.

KAMI JUGA MENYEDIAKAN CAMERA UNDERWATER UNTUK SNORKELING ANDA. - PAKEJ PERHENTIAN 2014.
Kami juga menyediakan underwater photographer untuk anda yang pergi snorkeling bersama kami.Dapatkan pakej murah pulau perhentian kecil 2014 bersama kami.


Untuk 1 hari snorkeling trip. Kita akan keluar snorkeling pada pukul 10 pagi - 5 Petang. Untuk makan tengahari kita akan berhenti di kampung nelayan. Lepas tu kita akan sambung snorkeling balik.


Carian Berkaitan : Pakej Pulau Perhentian Kecil 2014 , Pakej Pulau Perhentian 2014, Coral Bay Pulau Perhentian 2014, Pakej murah untuk couple , Pakej murah untuk snorkeling Berkumpulan,Pulau Terengganu, Pakej Pulau Tioman,Pakej Pulau Redang, Pakej Pulau 2014,Pakej untuk keluarga, Pakej Percutian Pulau. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular