Isnin, 26 Ogos 2013

Promosi Terkini Ke Pulau Perhentian Kecil 2014 / 2015

Anda ingin ke Pulau Perhentian? Dapatkan promosi terkini 2014/2015  percutian  ke Pulau Perhentian samada untuk berdua bersama orang tersayang, bersama rakan - rakan, trip berkumpulan seperti untuk keluarga, syarikat atau pelajar dengan harga yang berpatutan.

Kami  menawarkan pakej percutian ke Pulau Perhentian Kecil seperti : 


Pakej  3 hari 2 malam Snorkeling Pulau Perhentian Kecil  
Pakej ini untuk anda yang ingin snorkeling di Pulau Perhentian Kecil, kami akan membawa anda ke 5 lokasi snorkeling terbaik di sekitar Pulau Perhentian Kecil dan Pulau Perhentian Besar. Snorkeling trip anda bermula pada hari ke - dua dan snorkeling trip akan bermula pada jam 10 pagi hingga jam 5 petang. Untuk makan tengahari kita akan berhenti di kampung nelayan untuk menjamu selera dan berehat sebentar sebelum ke 2 lokasi terakhir iaitu Light House dan Romantic Beach.


Snorkeling di Pulau Perhentian 

Baby stingray yang sangat Jinak 

Terjun dari LightHouse

Snorkeling point Pulau Perhentian Kecil 
Snorkeling di Shark Point Pulau Perhentian 


Pakej  3 hari 2 malam Free & Easy  Pulau Perhentian Kecil  
Pakej ini tidak mempunyai snorkeling.Jadi anda boleh gunakan masa anda sebaiknya dengan berjalan ke longbeach atau anda boleh hiking ke windmill dan berjalan ke kampung nelayan.

D lagoon

Permandangan dari windmill pulau perhentian kecil 


Kami juga menawarkan  pakej  scuba divers seperti open water,dicovery scuba diving dan pakej fun dive.Untuk maklumat lanjut tentang pakej scuba anda boleh terus hubungi kami.Di samping itu juga kami menyediakan perkhidmatan pickup dari airport. 

Tiada ulasan:

Catat Komen

PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2018

LONG BEACH PERHENTIAN 2018

Catatan Popular